Workshop fitboksen voor bedrijven, scholen en verenigingen

Altijd al eens willen boksen, maar het nooit gedurfd? Grijp dan nu je kans!


Wil jij je hoofd eens echt goed leeg maken? Kies dan voor deze fitboks workshop. Ervaring is niet nodig, iedereen kan mee doen! En geen zorgen, je gaat niet met een blauw oog naar huis. Alles wordt gecontroleerd en veilig uitgevoerd onder begeleiding van een professional. Een veilige, maar vooral ook erg leuke ervaring met boksen staat voorop. Deze workshop boksen is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het niveau van de workshop zal worden afgestemd op de groep.

De boks workshop is niet alleen leuk, maar ook leerzaam, uitdagend en inspannend. Kortom: een uitje wat je nog lang bij zal blijven!


Programma
Uiteraard begint de workshop met een warming up, waarbij ook touwtje springen niet mag ontbreken. Na een introductie van de basisbeginselen en termen van boksen, is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken en tegen elkaar te boksen. Push ups, squads en sit ups. Het komt allemaal aan bod. Hoe is het met jouw conditie, coördinatie, kracht, voetenwerk en snelheid gesteld?

Zin in een actieve, leerzame en uitdagende middag? Kom dan boksen.

Locatie
De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Bij keuze voor de indoor locatie, zal er ook op echte bokszakken worden gebokst!

Doel en structuur van de workshop
Doel van de workshop is 'ineffectief gedrag onder druk' om te zetten in 'effectief gedrag onder druk'. Na het helder krijgen van persoonlijke doelstellingen en het ervaren van de basics van het boksen, gaan de deelnemers met elkaar kleine gevechtjes aan. Gedurende de workshop wordt voortdurend gewisseld, waardoor veel deelnemers met elkaar in contact komen en dienen af te stemmen op elkaars ‘stijl van communiceren’. Na ieder gevechtje vindt feedback plaats en kunnen opgedane inzichten direct worden toegepast.